Om oss

Vi bygger hemsidor som ger våra kunder fler kunder!

Vårt mål är att våra kunder ska få fler kunder. Vi gör det genom att bygga användarvänliga hemsidor som driver besökaren mot att köpa, höra av sig eller vad som helst. När hemsidan är klar utbildar vi våra kunder så de enkelt kan göra ändringar själva. Om de vill förstås… Latmaskar kan såklart höra av sig till oss!
edho-pratama-149011-unsplash (1)

Webbdesign

VÅRA HEMSIDOR

Konverteringsoptimering & responsiv hemsida

Oavsett vad du letar efter är det stor sannolikhet att du googlar fram minst två alternativ. Du väljer troligtvis det alternativ som du får bäst “känsla” av. Känslan baseras inte sällan på vilken hemsida som har bäst design. Vi bygger alltid med den modernaste och trendigaste designen för att öka sannolikheten att dina besökare blir kunder.
Den nya generationen växer upp med smartphones (och därmed Google) i fickan. Det är inte ovanligt att 50% av trafiken på våra kunders hemsidor kommer från mobila enheter. Därför lägger vi stor vikt vid att er hemsida ska se ut som Ryan Gosling oavsett vilken enhet era besökare använder.
Alla vill ranka högt på Google. Men vad finns det egentligen för poäng med många besökare om de inte konverterar till kunder? Svaret är “noll”. Därför jobbar vi utifrån Best Practice när det kommer till konverteringsoptimering. Vi hjälper dig att först och främst skapa en hemsida som konverterar besökare till kunder. Därefter är det dags att skruva på “trafikkranen”.

Optimering

SÖKMOTOR & ANALYS

Alla vill ranka högt på Google

När du har en hemsida som konverterar gäller det att lägga allt fokus på SEO. Google tar hänsyn till över 200 olika regler när algoritmen rankar hemsidor. Det kan vara optimerad text, hastighet, meta-taggar, meta-descriptions, alt-taggar, backlinks, hur länge besökarna stannar samt om de klickar sig vidare. Det går inte längre att “lura” Google. Det enda sättet att ranka högt är att ha en hemsida av toppklass.
Spåra dina besökare och hur de rör sig på din webbplats. Genom att göra det kan du få mer information om hur du utvecklar din webbplats – för att konvertera fler besökare till kunder och få information om vem som besöker din webbplats. Är de de du vill ha? Lockar du rätt sorts besökare? Vi hjälper dig med allt detta, både inrättandet och analysen.
pawel-czerwinski-710838-unsplash (1)
jo-szczepanska-1163258-unsplash

Process

VÅR PRCESS

“Vi borde verkligen byta hemsida men har inte tid”

“Vi borde verkligen byta hemsida men har inte tid”. Så tänker majoriteten av de företag vi träffar. Därför har vi sett till att trimma bort allt onödigt fett i processen. Vårt mål är att alla företag ska ‘ha tid’ att byta hemsida. Vi tar fram en skiss redan till första mötet och levererar oftast den färdiga hemsidan inom 21 dagar. Vi ser även till att inte involvera kunden mer än nödvändigt. Brukar det bli bra och snyggt..? Fråga våra nöjda kunder!
Stäng meny

Se en gratis skiss på din hemsida!

Skriv in din email nedan för att se skillnaden!

Get a free demo on your website!

Insert your email below to start rockin’